tankar....

sitter o funderar lite smått på saker som hänt senaste tiden....o jag blir så ledsen.....hur saker o ting utvecklat sig.....känns jävligt tråkigt o extremt ledsamt....det är en enorm saknad i mitt liv....jag hoppas att saker o ting löser sig till det bästa....för alla parter....vill bara att alla ska må bra o få va lyckliga....! det finns så mycket åsikter o tankar om det hela, och jag blir bara less av å tänka på det emellanåt...att folk ska lägga sig i hela tin....o att det finns folk som vänder kappan efter vinden o hittar på massa skitsnack om folk, om mig...allt för å ställa sig in....det gör mig så arg!! folk som snackat en massa skit om det hela, men ska framstå som så himla bra o få oss andra oskyldiga smutskastade....men det värsta är nog att en vän kan tro på det om mig, om oss....denne känner ju mig o vet att om jag har en åsikt eller nåt att säga, så då säger jag det till den det berör o inte snackar en massa bakom ryggen...

nää jag hoppas bara allt löser sig för min vän o att hon får vara lycklig....o att alla kan acceptera hennes val....för jag önskar henne verkligen all lycka o kärlek! så länge hon är lycklig är jag lycklig o kommer alltid att finnas där för henne....oavsett vad det gäller.....hoppas bara att hon fortfarande vet det...men det gör hon nog, innerst inne....hoppas jag...saknar henne gör jag....mycket....

nä ska nog gosa med mina tre pojkar lite innan det är dags å krypa till sängs....är ledig i morgon så ska sova läääänge....förutsatt att bebisarna är lugna då haha.....men skönt att dom börjar komma överens :) nää...gosa var det :)

baj baj!

And he´s name is....Jason


det vart det tillslut....vi skrev några namn vi hade som förslag o veck ihop dom...sen fick han leka med lapparna o den han tog först skulle bli hans namn....o han tog då lappen med Jason på först :) så på ett sätt så valde han själv :) o jaa vi tog det från Jason Vorhees....

tycker det passar bra ihop med Bruce å, då har vi en ond o en god haha....hoppas Bruce är snäll bara haha...

men då så, då har han ett namn o slipper bli kallad bebis hela tin :)

I´m singing in the rain....

yes....trodde aldrig jag skulle säga nå dylikt, men FAN va GLAD jag är över att det nu spöregnar o åskar o blixtrar utanför fönstret.....det innebär att jag äntligen kommer att få sova i natt!!! :D luften är redan mycket svalare, ute o inne....kommer bli underbart!!! har alltid hatat åska o blixtrar o skit, men nu för första gången i mitt lilla liv så är jag extremt lycklig åt ovädret!! skulle kunna springa ut o dansa i regnet, så glad är jag :D o mina elafantfötter får äntligen lite svalka o vila med.....det hade inte kunnat va mycket bättre nu faktiskt.....eller jo....kanske om det satt ett par mille på kontot då, men det lär ju inte inträffa i första taget....men önska kan man ju få göra haha.... o sen så hoppas jag innerligt att Bebis (katten) håller sig lugn i natt o inte härjar på mig hela natten...eller på blommorna...fick inte mycket sömn inatt inte....vi får köra slut på han innan vi ska sova så han somnar med oss :D o inte kommer vi nå vidare med namnet heller, nån som har nå bra förslag? ge oss alla ni har haha!  

nä lite marängsvisch (?) o en kall dusch på det här, sen sömn....äntligen sovmorgon imorrn....jobbar kväll, ska bli skönt :) hejs svejs så länge!


PS.

jag vart flyttad av BM, ska föda 16/1 ist 17/1, så den här babytickern stämmer inte, det ska va en dag mindre....men jag har inte orkat ändra det, så det får stå kvar....men bara så ni vet haha!

v.12

Barnet:
Fostrets ansikte börjar nu att synas allt tydligare. Det har fått en haka och en liten näsa. Små fingernaglar och tånaglar bildas. Eftersom blodmängden har ökat slår fostrets hjärta nu några slag snabbare per minut. Fostret urinerar för första gången och urinet hamnar i fostersäcken. Det kan också svälja och göra andningsrörelser. Risken för missfall minskar kraftigt efter vecka 12.

Vikt 25 g och längd 55-60 mm

Mamma:

Illamåendet upphör för många. De flesta har ökat 1-4 kg i vikt. Om du har kräkts mycket kan det dock hända att du till och med har minskat i vikt men det är inget du behöver oroa dig för.

Har någon sagt att du "ser gravid ut"? Det beror inte bara på din inre lycka över att vara gravid utan också på att din hy ser bättre och slätare ut. Det är ett resultat av ökad blodmängd och hormonet hCG.  

Kanske har ni redan talat om för nära och kära att ni väntar barn men många brukar vänta med det till efter vecka tolv eftersom risken för missfall minskar kraftigt då.

Partner:
Om du har frågor som du av någon anledning inte vill ta upp med din partner kan det kännas skönt att prata med kompisen istället. Du kanske bär på en oro som du inte vill belasta din partner med. Om han eller hon har barn kan du säkert få svar på många av dina frågor. Hur var deras sexliv under graviditeten? Hur påverkades hans eller hennes partner av den? Förändrades deras relation?

Mödravården:

Nu bör du har varit på ditt första besök på mödravårdscentralen och även ha gjort en läkarundersökning om du är förstföderska.

Det är möjligt att du kan få lyssna på ditt fosters hjärtljud. Många tycker att det låter som ett ånglok.lite mera "onödig" info sådär :P vart inge förra veckan, men kände mig inge pigg då, så jag sket i det haha....

inte hänt så mycket nytt sen sist, förrutom att vi äntligen städat ur lägenheten...inte hört nå från Salabostäder, så förhoppningsvis så var dom nöjda med städningen....vore ju konstigt annars, vi (mest mamma dårå haha, tack så mycket!) städade ju ALLT!! så fakturerar dom mig så ska dom få ett helvette haha....o ett stort tack till Per o Peter som bar o sprang som tokar i värmen! O ja, ska inte glömma Anna o Annika heller!! :) fan va vi svettades haha....o ett stort tack till Knarrénberg som förvarar mina kära ägodelar tills vi bli salabor igen :D var välbehövligt att få träffas dom där få minutrarna, känner mig lite ensam här uppe emellanåt....o kiki, jag har saknat dig med :D men snart ses vi igen, när lilla Bruce ska flytta hem till oss tre....sen får du ju komma å klämma på magen med sen å :D

Ja Bruces bror fick ju ÄNTLIGEN komma hem nu i söndags, danke Maria för att du ville köra han till Sala....ni ville väl bli av med han lika mycket som vi ville ha han så :D gick skitbra att ta me han på tåget, han pep några gånger, typ när tåget krängde till....kissade lite också....o när vi väl kom hem, så bara knallade han ut ur buren o kollade in lägenheten, ät lite o började spinna som en tok på en gång.....o han bara spinner o spinner, o ska va med överallt....riktigt social o nyfiken....dock lite envis, mamma gillar inte att få blommor o hår förstört haha! han har hunnit med att döda min palm den jäkeln :D

det råder lite delade meningar om vad han ska få heta, hittills blir han kallad gubben, vännen o bebis....o inget är väl nåt han ska heta så vi får försöka komma fram till nåt bra....får väl lägga upp bild å presentera han ordentligt när han fått sitt riktiga namn :)

nä nu ska jag nog värma några baguetter i ugnen innan sängdags.....måste försöka sova i den här värmen....*suck*RSS 2.0