Gnäll

japp det här kommer bli ett gnälligt inlägg...så sluta läs nu om du inte vill lyssna på massa sånt :)

nu är jag bra jävla less på den här magen!! fått fötter som ser ut som stockar också, kan knappt gå pga det och fogarna...hela underlivet gör ont så fort jag försöker ta ett steg...kommer inte upp ur sängen, kommer inte upp ur soffan...fötterna gör ont när jag går, trots stödstrumpor...kan inte ta ett steg utan att svettas som en gris... jag får ha varma sneakers på mig för fötterna är för svullna även med strumporna på för att gå in ordentligt i tofflor och dylikt... Maria erbjöd mig att få låna Jonnys foppor, men jag fick inte ens i foten i dom...så jävla drygt!! kan inte sova i den här värmen heller, bara vrider o vänder på mig natten igenom....
är ett helt jäkla gympass att ta sig fram o tillbaka till dagis när Niklas jobbar o inte kan göra det....blir helt slut... är ganska tacksam över att Nova sover upp mot tre timmar när hon kommer hem för då kan jag vila o ta igen mig lite å :)

OM jag ska föröska hitta nå positivt med allt det här nu så är det väl att han därinne som senaste dagarna har börjat trycka mer neråt och att jag får små förvärkar lite då o då...bara att hoppas att det drar igång på riktigt snart.... o fram till dess så undanbes alla jäkla kommentarer o frågor som "oj vad stor du är", "vilken mage", "är det inte dags snart?", "känner du att det är nåt på g snart?" osv...JAG HATAR DET!!! det börjar när det börjar och han kommer när han kommer, behöver inte bli påmind om o om igen att han minsann ligger kvar där tills han själv vill ut, för det vet jag nämligen så bra själv faktiskt...även fast jag helst vill att han kommer ut NU för att jag håller på att dö i värmen....
känner att jag itne ens orkar låtsas vara trevlig mot folk överhuvudtaget längre heller...bara bitter, bitter, bitter hela tin...har noll ork kvar i kroppen, vill bara lägga mig ner o gråta tills dom plockar ut honom ur magen på mig...det vore underbart!

nä nu ska jag pallra mig till sängen o försöka få lite sömn, kanske är lite svalare inatt, känns som det eftersom det blåser lite nu...har jag tur så blir dom där molnen som dykt upp nu till lite regn o åska under natten...vill kunna andas igen!
Godnatt!!




Kommentarer
Postat av: Kiki

Jag kanske ska göra lite chokladglass och komma över. Sista frossan innan kotten ;)

2011-06-10 @ 08:17:59
URL: http://vipuva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0